top of page

GLAZENWASSERIJ MET ALLES EROP EN ERAAN

Deskundige ramenwasserij voor uw bedrijf

Uw beglazing is het uithangbord van uw bedrijf. Brandschone ruiten zijn daarom van cruciaal belang voor een goede eerste indruk. Huur Merckx Window Cleaning in voor de efficiënte schoonmaak van uw beglazingen langs de binnen en/of buitenkant, ramen, deuren, poorten, gevel- en reclamepanelen, en profiteer zo van talrijke, interessante voordelen:

Een verbeterde lichtinval: Meer lichtinval in uw werkruimte zorgt voor meer motivatie en het doet uw handelsruimte ook direct een pak frisser tonen.

Altijd nette ramen: Zeg maar dag tegen ramen met strepen die er slordig uitzien. Schone ramen geven uw bezoekers onmiddellijk een goede indruk en stralen rust en kalmte uit.

Bescherming van uw raamwerk: Ruiten die goed en op regelmatige basis onderhouden worden, gaan veel langer mee dan ramen die zelden of nooit gereinigd worden

Wenst u graag een eerste ervaring op te doen met onze ruitenwasserij? Huur ons eenmalig in! Tevreden? Ga een periodiek samenwerking aan en geniet het hele jaar door van kraaknette ruiten.

Glazenwasser voor privépersonen

We leven in drukke tijden en een moment vinden om uw ramen te wassen, is dan ook niet vanzelfsprekend. Uw ramen worden constant blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden waardoor ze er snel vuil uitzien. En dat is niet bepaald uitnodigend. Wij sturen u vanuit Ninove een ramenwasser die met plezier de handen uit de mouwen steekt om u verder te helpen.

alle soorten beglazingen

alle soorten ramen

alle soorten deuren

garagepoorten en industriële poorten

veranda's en pergola’s

dakoversteken en buitenschrijnwerk

balustrades

toebehoren van uw ramen: omkaderingen, rolluiken, vensterluiken, vliegenramen, zonneweringen, dorpels, enz...

Behandelen en renoveren van aluminium profielen

Na verloop van tijd is het onoverkomelijk dat uw RAL gecoate aluminium profielen aangetast worden. De wisselvallige weersomstandigheden waar we hier in België mee te maken hebben, leiden vaak tot verkleuring en/of lichte of zware verwering van uw profielen. Aluminium is namelijk onderhoudsarm, maar zeker niet onderhoudsvrij! De praktijk wijst dagelijks uit dat een goed uitgevoerde dieptereiniging en oppervlaktebehandeling (mits periodieke herhalingen) zijn beschermende en esthetische eigenschappen behoudt. En dat verbluffende effect is onmiddellijk
zichtbaar. Merckx Window Cleaning beschikt over de juiste expertise en een uitgebreid gamma aan hoogwaardige producten die uw verouderde aluminium profielen in een mum van tijd een spiksplinternieuw uiterlijk geven, in hun originele RAL kleuren.

Wij behandelen onder andere de volgende aluminium profielen (in alle RAL kleuren):

garagepoorten

gevelpanelen

ramen

pergola’s

reclamepanelen

veranda’s

deuren

Bent u op zoek naar een erkende ramenwasser voor uw woning of bedrijfsgebouw in de provincie Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant?

Contacteer Merckx Window Cleaning en vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan!

Merckx Window Cleaning
bottom of page