top of page

DE SCHOONMAAKPARTNER
VOOR PARTICULIEREN EN ONDERNEMINGEN

Schoonmaakwerken voor particulieren

Ramenwasser
Heeft u een paar extra drukke dagen voor de boeg en zou u toch graag propere ramen hebben of wenst u voorgoed van dit zware karwei verlost te worden? Onze klantvriendelijke ramenwassers komen tot bij u thuis voor een fenomenale reiniging van al uw raam- en glaswerk.

Schoonmaak van veranda’s en pergola’s
Vuile vingers en aangekoekte stofresten zijn direct zichtbaar op de ruiten van uw veranda en dat ziet er allesbehalve proper uit. Het wassen van de beglazing van uw veranda of pergola is een tijdrovende klus waarbij u tevens het risico loopt op gevaarlijke valpartijen. Of u nu een kleine veranda heeft met veel moeilijk bereikbare hoekjes of een grote pergola van 3 meter hoog; Merckx Window Cleaning zorgt voor een geheel feilloze reiniging.

Schoonmaak van garagepoorten en rolluiken
Zowel op rolluiken als op garagepoorten zijn dikwijls sporen van groene aanslag en andere viezigheden terug te vinden. Opdat uw rolluiken en/of garagepoorten een lang leven beschoren zijn, moeten ze geregeld grondig schoongemaakt worden. Onze glazenwasser komt tot bij u voor de optimale reiniging.

Schoonmaak van dakoversteken
Voorkom een overvloed aan spinnenwebben en een grauwe schijn aan de buitenzijde van uw dakoversteken door een beroep te doen op onze veelzijdige service.

Schoonmaakwerken voor ondernemingen

Schoonmaak van gevel- en reclamepanelen
Zwaar vervuilde gevel- en/of reclamepanelen hebben geen uitnodigend effect op uw potentiële klanten en/of bezoekers. Huur onze dienst in voor de vlekkeloze schoonmaak van uw panelen en profiteer zo van altijd propere uithangborden.

Glazenwasser
Houd de beglazing van uw bedrijf netjes door onze firma in te schakelen voor de deskundige schoonmaak van de deuren en ramen van uw winkel, showroom, kantoor of bedrijfsgebouw.

Dieptereiniging aluminium

Zowel voor particulieren als voor bedrijven treden wij op voor een diepgaande reiniging van de aluminiumprofielen van onder andere de volgende elementen:.

garagepoorten

gevelpanelen

pergola’s

deuren

ramen

veranda’s

Laat uw verkleurd of verweerd aluminium grondig reinigen en breng de RAL-kleur terug naar zijn originele staat.

Onze werkwijze

01

Gratis offerte: 

Van zodra u contact opneemt met ons en ons de nodige informatie verschaft, stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op.

02

Tijd voor actie: 

Wij komen tot bij u voor de professionele uitvoering van de door u gevraagde werkzaamheden.

03

Periodieke samenwerking:

Indien u dit wenst, kunt u overgaan tot een periodiek samenwerking en blijvend profiteren van onze uitstekende dienstverlening.

Merckx Window Cleaning

Heeft u hulp nodig met het wassen van uw ramen en bevindt u zich in Ninove of elders in Oost Vlaanderen of in Vlaams-Brabant?

Vertrouw op de uitzonderlijke service van Merckx Window Cleaning!

bottom of page